onsdag den 21. april 2021

Tiden går stærkt

Det har været lidt sløvt med opdateringen her inde for dagene flyver bare afsted. Hvalpene vokser med rasende fart imens. 

Fra små sovende/spisende væsener uden motorik, tænder øjne og hørelse, til små banditter med skarpe tænder som leger, bider, og tonser rundt. De brokker sig højlydt hvis der er noget de ikke lige syntes om og de hyler skingerende op, når de bider for hårdt i hinanden. 

De har været i haven på begge sider af huset, bagsiden af huset er jo ud mod vejen og der er der alskens lyde. Mægtig god socialiserings træning! Der er alt fra biler, lastbiler, knallerter, snakkende børn og voksne og små gjæffende hunde. De tager det alt sammen super flot. De kan dog godt vågne op og pibe lidt over nye uvante lyde, men falder hurtigt til ro igen. 

Indenfor hører de lyd afspilning som indholdet fyrværkeri, alarmer, babygråd, miav’en, tordenvejr, osv 

De har hils på husets andre hunde og katten og de har fået hilst på de fleste af jer. 

Tusind tak for alle besøgende ❤️ Jeg glæder mig til vi ses igen. 

Jeg har rigtig god ro i maven over, at skulle sende mine guldklumper hjemmefra inden jeg ser mig om til jer fantastiske hvalpekøbere. Jeg glæder mig til at følge jer med jeres hunde til det i hver især nu skal med dem. Det bliver mega godt for dem alle sammen. 

De kommende uger sker der også en masse imens hvalpene bliver større og større. De skal med ud og køre bil, hvor vi både skal i skoven og til stranden.  

Den 7 maj kommer Trine fra Lyhnes Kynoosteoterapi og retter Happy og hvalpene igennem. Hvis nogen skulle have fået lidt skelet skævheder under fødslen så kan Trine rette det, så hvalpene får de bedste betingelser for at vokse sig sunde og raske i deres bevægeapparatet.  

På Kristihimmelfartdag den 13 maj kommer Rikke fra RB Hundecentrum og laver hvalpetest på hvalpen. Den dag er der lukket for hvalpebesøg ! 

Men i kan forvente at i seneste dagen efter får af vide, hvilken af hvalpene der bliver jeres. UHHH spændende! 

Hvalpene må jo rejse hjemmefra fredag d.21/5. Jeg vil rigtig gerne hvis i allerede nu melder ind hvad tidsrum på dagen det passer jer bedst at hente. Så vil jeg forsøge at lave en plan så der er tid til at skrive kontrakt og tale sammen inden næste hvalp skal hentes. 

Jeg har også brug for at i alle lige sender en opdateret mail med Fulde navn, adresse, og tlf nr på den som skal stå som ejer af hunden. 

Jeg fortætter selvfølgelig opdateringer her, på Insta og FB (nok mest FB) så i kan få jeres “daglig” hvalpespam ration 😆Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tilbageblik på 2021

2021 lakker mod enden og jeg ser tilbage på et år som har været fuld af kontrastfyldte følelser. Et år fyldt med forventningens glæde, masse...